L’AMPA col·labora en la celebració del Carnestoltes

El carnestoltes és una de les festes que se celebren a l’institut amb més participació de tots els alumnes. Un cop més, l’AMPA s’ha fet càrrec de la xocolatada que es prenen els alumnes de primer d’ESO mentre estan esperant per participar al Túnel del terror que organitzen els alumnes de primer de batxillerat.

L’AMPA també s’ha fet càrrec dels premis del concurs de disfresses. Aquest cop han estat 3 premis, vàlids per a 4-5 persones cadascun, per anar a un joc d’escapada. Són aquests espais on et tanquen en grup i on cal anar descobrint un seguit de pistes ocultes per poder trobar la manera de sortir del lloc. N’hi ha un a Sabadell i és on els guanyadors hauran de demostrar les seves habilitats.

Aquesta entrada ha esta publicada en Alumnes, AMPA, Festes, Institut. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *