Sessions d’aprofundiment en Matemàtiques per alumnes del segon cicle de l’ESO

Us informem que l’Institut i el departament de Matemàtiques de la UAB organitzen una activitat per als alumnes de Secundària, que denominada Sessions d’aprofundiment en Matemàtiques per alumnes del segon cicle de l’ESO. Es tracta d’un espai pensat per fer matemàtiques i que, en els casos en què els alumnes estiguin interessats, serveixi com a preparació per presentar-se a les proves CANGUR que organitza la Societat Catalana de Matemàtiques.

anunci_sessions_cangur_2016_2017

Quant a AFA Institut Sant Quirze

Associació de Famílies d'Alumnes de l'Institut de Sant Quirze del Vallès
Aquesta entrada ha esta publicada en Alumnes, Educació, Informació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *