21 de febrer, debat sobre el model educatiu

Fem difusió d’aquest debat organitzat per l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Sant Quirze convoca la ciutadania i, molt especialment, la comunitat educativa, a una jornada de debat i reflexió sobre el projecte “Ara és demà”. Es tracta d’un projecte de reforma educativa que s’està treballant des del Consell Escolar de Catalunya i que proposa un marc inicial de debat en forma de cinc ponències, elaborades per experts en cadascun dels àmbits, per centrar la reflexió en diversos aspectes rellevants del món educatiu. La sessió tindrà lloc el proper 21 de febrer a les 18 hores a l’escola Onze de Setembre. Els assistents tindran ocasió d’expressar les seves opinions respecte els següents temes:  els pilars del sistema educatiu; l’arquitectura del sistema educatiu; el centre educatiu; el professorat i l’alumnat. 

Des del mes de novembre de 2016 i fins ara, una subcomissió del Consell desenvolupa aquest debat, per recollir a continuació les aportacions i conclusions que se’n derivin i configurar així una reforma integral. De fet, la Secretaria del Consell elaborarà l’esborrany de document a partir de les aportacions rebudes i els debats presencials. Al mes de juny la sessió plenària del CEC aprovarà el document definitiu que es lliurarà a la Conselleria.

Trobareu més informació sobre el projecte en aquest enllaç.

Quant a AFA Institut Sant Quirze

Associació de Famílies d'Alumnes de l'Institut de Sant Quirze del Vallès
Aquesta entrada ha esta publicada en Alumnes, Educació, Informació, Institut, Sant Quirze, Xerrades. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *