L’AMPA presenta una denúncia a Serveis Territorials d’Ensenyament per la situació dels lavabos

L’AMPA de l’institut ha presentat una denúncia als Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament de la Generalitat sobre la situació de màxima degradació en què estan els lavabos de l’institut i en demana una inspecció, que s’arreglin els desperfectes i que es faci un pla per trobar una solució global. També ha demanat que aquest assumpte tingui una resposta immediata.

D’aquesta manera mirem de donar resposta a un dels grans problemes que tant els alumnes com els seus familiars som conscients que té l’institut. Així ja va quedar pal·lès en l’enquesta que vam fer fa un any.

Després que el tema ha estat tractat diversos cops en el Consell Escolar, hem decidit emprendre aquesta nova acció per trobar una solució que per les vies més raonables no s’ha trobat. Tot i que l’AMPA es fa càrrec de despeses per introduir millores a l’institut, en aquest cas és competència del Departament fer qualsevol tipus d’obres.

Seguirem informant-vos del cas.

Quant a AFA Institut Sant Quirze

Associació de Famílies d'Alumnes de l'Institut de Sant Quirze del Vallès
Aquesta entrada ha esta publicada en AFA, Informació, Institut. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a L’AMPA presenta una denúncia a Serveis Territorials d’Ensenyament per la situació dels lavabos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.