L’AMPA presenta una denúncia a Serveis Territorials d’Ensenyament per la situació dels lavabos

L’AMPA de l’institut ha presentat una denúncia als Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament de la Generalitat sobre la situació de màxima degradació en què estan els lavabos de l’institut i en demana una inspecció, que s’arreglin els desperfectes i que es faci un pla per trobar una solució global. També ha demanat que aquest assumpte tingui una resposta immediata.

D’aquesta manera mirem de donar resposta a un dels grans problemes que tant els alumnes com els seus familiars som conscients que té l’institut. Així ja va quedar pal·lès en l’enquesta que vam fer fa un any.

Després que el tema ha estat tractat diversos cops en el Consell Escolar, hem decidit emprendre aquesta nova acció per trobar una solució que per les vies més raonables no s’ha trobat. Tot i que l’AMPA es fa càrrec de despeses per introduir millores a l’institut, en aquest cas és competència del Departament fer qualsevol tipus d’obres.

Seguirem informant-vos del cas.

Quant a AFA Institut Sant Quirze

Associació de Famílies d'Alumnes de l'Institut de Sant Quirze del Vallès
Aquesta entrada ha esta publicada en AFA, Informació, Institut. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a L’AMPA presenta una denúncia a Serveis Territorials d’Ensenyament per la situació dels lavabos

 1. Corina Monteverde diu:

  Buenos días.

  Las instalaciones del IES han sido ampliadas. La necesidad de espacio es evidente dada la cantidad de alumnos; por ello también es evidente la necesidad de más lavabos.

  De cara al curso que viene debería ser URGENTE la fuerza que pueda ejercer la UNIÓN del Ayuntamiento, AMPA, dirección del centro, profesores y alumnos para obtener una pronta respuesta y solución a este problema.

  Se tiene alguna respuesta de Servicios Territoriales?

  Gracias!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *