Els alumnes de 1r i 2n reflexionaran sobre temes de bulling i exclusió a través d’una obra de teatre feta per joves

El dijous 13 de setembre, els alumnes de 1r i 2n de l’ESO assistiran a la Patronal a la representació de l’obra de teatre “Esclaus de la moda” pensada i representada per alumnes de l’escola de teatre de l’Espai d’arts escèniques de Sant Quirze, molts d’ells alumnes del mateix institut.

La idea de fer una obra que tractés temes que importessin als joves va néixer del grup de teatre Color camaleó 2.0 de l’Espai. Un cop escrita i estrenada, l’obra s’ha representat a escoles i instituts de Barberà del Vallès amb molt bona acceptació. Ara arriba als alumnes de l’institut de Sant Quirze.

Un cop acabada l’obra es fa una tertúlia on surten moltes idees sobre la moda, els rols i l’exclusió.

Quant a AFA Institut Sant Quirze

Associació de Famílies d'Alumnes de l'Institut de Sant Quirze del Vallès
Aquesta entrada ha esta publicada en Alumnes, Educació, Sant Quirze. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *