L’equip de futbol sala de l’institut guanya la lliga

L’equip infantil de futbol sala de l’IES SANT QUIRZE ha guanyat la lliga que organitza el Consell Esportiu de Sabadell. Dissabte passat van rebre la copa de campió comarcal 2018-19. L’equip va acabar primer després de les 22 jornades.

Els integrants de l’equip són: Victor, David, Robert, Ibai, Oriol, Eric, Paco, Gabri, Joel, Adrian, Sergi, Sirera, Pol i Igor. L’entrenador que els ha dirigit i cuidat amb encert des de la banqueta és l’Albert.

A aquest èxit s’ha d’afegir el segon lloc de l’equip juvenil i el bon paper dels dos equips cadets. Enhorabona a tots.

Per acabar de celebar-ho tot plegat, el passat divendres dia 31 va tenir lloc la tradicional festa de cloenda de la temporada de futbol sala a l’IES SANT QUIRZE organitzada per l’AFA.  Durant tota la tarda es van jugar diversos partits entre els nois i els pares i mares. La festa va acabar amb tots els participants gaudint d’un sopar a la fresca.

Quant a AFA Institut Sant Quirze

Associació de Famílies d'Alumnes de l'Institut de Sant Quirze del Vallès
Aquesta entrada ha esta publicada en AFA, Alumnes, Festes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *