Programa d’activitats d’estiu del Canya Jove

Informació del Canya Jove

El Servei de Joventut ja té preparada la nova edició del “Fes Estiu al Canya Jove 2019”, un programa de propostes amb activitats, tallers i cursos perquè els adolescents i joves passin l’estiu al poble. Les activitats s’orienten a joves d’entre 12 i 25 anys, són gratuïtes i es realitzaran entre el 13 de juny i el 25 de juliol.

Gran oferta de tallers
El Fes Estiu s’estrena el 13 de juny amb un taller d’slime, i continua amb propostes de tot tipus com ara taller d’iniciació a l’escalada, vídeos, graffiti mural o tintatge de samarretes. També s’organitza un taller de cuina i un de “trapillo”.

Esport
En aquesta edició no falta el “Mou-te: enganxa’t a l’esport”, amb una lligueta de futbol 7 el proper 28 de juny. L’activitat tindrà lloc al camp de futbol municipal a les 20 hores.
En aquest àmbit també s’organitza un “Bubble football”, amb sessió de zumba inclosa. Serà el 12 de juliol, també al camp de futbol.  
No faltarà a la programació una gimcana d’aigua l’1 de juliol, als exteriors de Can Feliu.

Tardes d’Otaku
Ës una de les propostes regulars durant l’estiu. Un otaku. és conegut fora del Japó com una persona amb un gust especial per l’anime i el manga. En aquest sentit, s’organitzen tallers de cuina per fer sushi i passi de pel·lícula; “K-pop i cosplay”.

Holi Pride
Amb motiu de la celebració del Dia de l’orgull LGTBI el Canya Jove us convida a una festa amb microteatre, tallers de xapes i bosses, festa Holi i batukada. Serà el 5 de juliol,  a partir de les 19.30 hores, als exteriors del centre cívic de Can Feliu.

Les Fonts
El Fes Estiu al Canya Jove també es descentralitza al Centre Cívic Torre Julià de les Fonts, dilluns dimecres i divendres a partir del 14 de juny, els i les joves del barri també podran gaudir de tot un seguit d’activitats de lleure.


Per a més informació sobre el calendari de les activitats, adreceu-vos a:

  • Servei de Joventut Canya Jove
    Centre Cívic Can Feliu (C/ Eduard Toldrà, s/n)
    Tel. 93 721 68 00 (ext. 5600) Mòbil: 607 54 57 84
  • Centre Cívic Torre Julià (Passeig del Ferrocarril, 11) 937 840 136 Mòbil: 607 54 57 84
  • canyajove@santquirzevalles.cat.

Quant a AFA Institut Sant Quirze

Associació de Famílies d'Alumnes de l'Institut de Sant Quirze del Vallès
Aquesta entrada ha esta publicada en Informació, Sant Quirze. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *