Informació del projecte “Parlem-ne” adreçat a adolescents, joves i les seves famílies

El Servei de Joventut de l’Ajuntament ens fa arribar aquesta informació del “Parlem-ne. Projecte de Salut Integral Juvenil”.

És un servei adreçat tant als i les joves (i adolescents) com a les seves famílies.

Des d’aquest espai presencial es vol treballar de manera directa, personal i individualitzada en pro la salut integral del jovent de Sant Quirze. Aquest nou espai d’intercanvi i d’atenció compta amb el recolzament i treball coordinat de professionals tècnics i tècniques municipals vinculades amb el col·lectiu jove així com altres agents socials implicats en el desenvolupament saludable dels vostres fills i filles.

El projecte “Parlem-ne” inclou:

  1. Assessories personalitzades, confidencials i gratuïtes en un entorn segur i acollidor per a parlar amb la Maria de qualsevol qüestió relacionada amb la salut integral juvenil. Aquestes assessories tindran format de coaching i tindran lloc quinzenalment en dimecres de 16.30h a 18.30h, havent-se de sol·licitar cita prèvia al servei de Joventut. Ho faran els i les mateixes adolescents i joves a través dels seus propis mitjans: PIDCES, whatsapp, instagram, etc. En casos concrets, també ho poden fer les famílies.
  2. Tallers sobre qualsevol temàtica relacionada amb el desenvolupament i creixement personal dels adolescents i joves dins les aules: violències, consums, addicions, pressió de grup, salut emocional, relacions entre iguals, afectivitat, sexualitat, etc. En aquest cas, la manera de coordinar-se i programar és també a través del Servei de Joventut, com s’ha estant fent de manera històrica quant a la resta de tallers des de les diferents direccions i coordinacions pedagògiques dels instituts i escola d’adults, només que, aquesta vegada, serà la Maria la que els condueixi com a vincle i referent entre els mateixos tallers i temàtiques i les assessories i Canya Jove.
  3. Xerrades adreçades a les famílies a través de les AFA’s sobre temàtica juvenil i adolescent. Serà també la Maria la responsable de conduir-les i també es podran sol·licitar a través del servei de Joventut o a través del Servei d’Educació que ens la derivarien.

Quant a AFA Institut Sant Quirze

Associació de Famílies d'Alumnes de l'Institut de Sant Quirze del Vallès
Aquesta entrada ha esta publicada en Informació, Sant Quirze. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *