Xerrada IDDINK sobre el servei de socialització de llibres

Una cinquantena de persones va omplir la sala SUM de l’Institut Sant Quirze per assistir a la xerrada informativa sobre el procés de socialització de llibres impulsat des de l’AFA de l’Institut Sant Quirze. 

Una representant de l’empresa Iddink encarregada del servei va informar a les famílies sobre el procés de socialització dels llibres del curs, els seus avantatges, i va resoldre els dubtes plantejats pels assistents a la reunió.

Iddink ofereix el seu servei en l’organització de la compra de llicencies i la reutilització de llibres de text dels alumnes d’ESO i Batxillerat, una opció que abarateix els costos dels llibres, i que és molt més respectuosa amb el medi ambient.

Moltes gràcies a Iddink per la seva col·laboració, i a l’Iris de Iddink, que va visitar l’institut per oferir la xerrada.

Quant a AFA Institut Sant Quirze

Associació de Famílies d'Alumnes de l'Institut de Sant Quirze del Vallès
Aquesta entrada ha esta publicada en AFA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *