Dos alumnes de l’IES Sant Quirze reconeguts per la Fundació Escola d’Emprenedors

Dos alumnes de l’Institut Sant Quirze, l’Andrea Hernández Civil i el Pol Vergés Comas, han rebut la menció a millor projecte proper al mercat de la Fundació Escola d’Emprendors, en el marc del concurs Start Up School 2016. La seva proposta, “Chilling”, que ha resultat finalista, es basa en un nou concepte d’espai per estudiar i escoltar música, amb esperit solidari amb la societat i el medi ambient.

Aquesta menció és fruit de la seva participació en el projecte “Be an Enterpreneur” impulsat per la Regidoria de Desenvolupament Econòmic i Local i que l’Institut desenvolupa ja fa quatre anys. Es tracta, recordem, de propostes de negoci amb el valor afegit de treballar-les i presentar-les en anglès.

Quant a AFA Institut Sant Quirze

Associació de Famílies d'Alumnes de l'Institut de Sant Quirze del Vallès
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Alumnes i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *