L’AMPA de l’Institut Sant Quirze posa en marxa la iniciativa “Fruita a l’esbarjo”

L’AMPA de l’Insitut Sant Quirze, conjuntament amb la Direcció del centre, ha posat en marxa avui la iniciativa “Fruita a l’esbarjo”. Es tracta d’un projecte pioner que té com a objectiu fomentar els hàbits saludables en l’alimentació. Per aquest motiu, l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes ha endegat aquesta proposta, que consisteix en què un botiguer del municipi porta fruita, al preu d’un euro, a l’alumnat durant l’hora de l’esbarjo. I ho fa en diferents formats, com ara fruita tallada, sucs, batuts, i fins i tot en envasos. Hi col.labora la Fruiteria Cor de Fruita.

A més, l’activitat fomenta també la recollida d’envasos entre l’alumnat.Avui ha estat la primera jornada en què s’ha posat en marxa la iniciativa, que s’emmarca en el programa d’activitats de l’Institut Sant Quirze per al nou curs. Recordem que aquest nou curs, els dos Instituts, el Sant Quirze i el Salas i Xandri, acolliran un total de 939 alumnes.

Quant a AFA Institut Sant Quirze

Associació de Famílies d'Alumnes de l'Institut de Sant Quirze del Vallès
Aquesta entrada s'ha publicat dins de AFA, Alumnes i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *