S’inicia el procés de renovació dels consells escolars

El proper 5 de novembre s’inicia el procés electoral per renovar els membres dels consells escolars. Es tracta d’escollir els representants del professorat, de l’alumnat, i dels pares i mares o tutors d’alumnes dels consells escolars dels centres públics i privats sostinguts amb fons públics.

El calendari també estableix el procés per renovar la plaça vacant del representant del personal d’administració i serveis, així com la del personal d’atenció educativa complementària, en els centres d’educació especial i en els centres ordinaris amb unitats específiques d’educació especial.

El calendari és el següent:

  • Inici del procés: a partir del dia 5 de novembre de 2018.
  • Constitució de les meses electorals: abans del dia 14 de novembre de 2018.
  • Votacions: entre els dies 26 de novembre i 30 de novembre de 2018, ambdós inclosos.
  • Constitució del consell escolar i presa de possessió dels seus membres: abans del dia 21 de desembre de 2018

La direcció del centre públic i la titularitat del centre privat concertat han de trametre als serveis territorials corresponents, o al Consorci d’Educació de Barcelona, còpia autenticada de l’acta de constitució del consell escolar resultant del procés electoral, abans del 14 de gener de 2019.

Aquesta entrada ha esta publicada en Institut. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a S’inicia el procés de renovació dels consells escolars

  1. Retroenllaç: Aquests són els candidats per representar les famílies al Consell Escolar que es votaran dimecres 28, de 17.00 a 19.00 | AMPA Institut Sant Quirze del Vallès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *