Aquests són els candidats per representar les famílies al Consell Escolar que es votaran dimecres 28, de 17.00 a 19.00

urna votacio eleccio referendum acn_1_630x630

Per renovar els representants per part de pares i mares al Consell Escolar de l’institut s’han organitzat eleccions. Seran el dimecres 28, de 17.00 a 19.00, a una de les sales de l’institut.

Caldrà escollir dos representants i hi ha tres candidats. Us els presentem perquè pugueu tenir més informació a l’hora de votar.

Carme Cañero Muñoz

Jo sóc la Carme, mare del Genís, de 3r de l’ESO i de l’Hèctor, de 1r de l’ESO.

Sóc mestra d’Anglès a una escola de Primària a Sabadell.

M’he presentat aquest any al Consell després d’anys donant-li voltes al cap. Crec que és el lloc a on puc escoltar i ser escoltada. Vull ser part de l’educació dels meus fills i crec que des del Consell almenys podré ser-hi aprop.

M’agradaria que totes les famílies tinguéssin alguna cosa a dir en l’educació dels seus fills i filles i m’ofereixo a ser aquest enllaç entre famílies i institut. És molt importat la implicació dels pares i mares en l’educació dels seus fills.

Gràcies per donar-me l’oportunitat.

Sandra López Vera

Sóc la Sandra, mare de la Sara de 3er de la ESO. Em dedico a l’ensenyament de l’Anglès, actualment donant classes a empreses i algunes privades.

Em presento com a candidata al Consell Escolar per tenir l’oportunitat d’exercir el dret que tenim les famílies a ser escoltades i poder decidir sobre tots els temes relacionats amb l’educació dels nostres fills i filles, per poder així garantir el seu desenvolupament i creixement acadèmic i personal, implicant-nos en el seguiment i avaluació del funcionament de l’institut.

M’agradaria dur a terme una tasca de representació de totes les famílies, donant veu a les peticions, preocupacions i iniciatives, recollint propostes i opinions i presentant-les al consell, i així poder opinar, aprovar, avaluar i elaborar diverses propostes per a la millora del funcionament del centre.

Agraeixo aquesta oportunitat i em sento molt motivada i amb moltes ganes de poder participar activament en aquesta tasca tan important en el sector de l’educació.

Emilio Mercader Sepúlveda

Mi nombre es Emilio Mercader Sepúlveda y he presentado candidatura al Consell Escolar del Institut de Sant Quirze del Vallès.

Actualment treballo d’educador social en el Servei d’Adopcions d’infants amb Necessitats Especials, per l’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció. En els últims 25 anys he treballat com educador en diferents projectes per a infants, adolescents i joves.

Crec que puc aportar reflexió i experència en algunes de les qüestions que es treballen al Consell Escolar, com poden ser els aspectes relatius a la normativa de centre, respostes davant incumpliments de convivència, motivació de l’alumnat, etc.

(Soy el padre de Lucía de cuarto y Unai de primero de la ESO)

Atentament

bmd

Emilio Mercader

Quant a AFA Institut Sant Quirze

Associació de Famílies d'Alumnes de l'Institut de Sant Quirze del Vallès
Aquesta entrada ha esta publicada en AFA, Institut. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Aquests són els candidats per representar les famílies al Consell Escolar que es votaran dimecres 28, de 17.00 a 19.00

  1. Retroenllaç: La Sandra i l’Emilio seran els nous representants al Consell Escolar | AMPA Institut Sant Quirze del Vallès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *