VISITA CARLES VENTURA

Avui hem tingut sessió doble del coach de joves, Carles Ventura. Al matí ha estat amb els alumnes de quart d’ESO, per ajudar-los a entendre i enfocar les decisions que han de prendre respecte de la tria d’estudis. A la tarda, ho hem pogut gaudir les famílies. En Carles ens ha mostrat, de forma dinàmica, didàctica i interactiva, una sèrie d’eines que ens poden ajudar a entendre i acompanyar els nostres fills, en aquests moments tan importants. Des de l’AFA desitgem que aquestes xerrades siguin enriquidores pels alumnes i per les famílies.

Quant a AFA Institut Sant Quirze

Associació de Famílies d'Alumnes de l'Institut de Sant Quirze del Vallès
Aquesta entrada ha esta publicada en AFA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *