Tenim els fills tot el dia davant del mòbil?
Han deixat de trucar-se per comunicar-se només a través d’aplicacions de mòbil?
Miren tot el que els arriba pel mòbil sense aplicar-hi gaire criteri?
Volem aprofundir en aquest fenòmen que nosaltres no vam viure i que pot preocupar-nos o, fins i tot, angoixar-nos.
Les xarxes socials i el seu ús intensiu per part d’una gran majoria de joves ens descol·loca. Pares i mares ho comentem, potser a través dels grups de Whatsapp. Hi ha qui creu que cal ser dràstic i qui pensa que no cal preocupar-se tant.
Hem pensat que fer un debat on tothom pugui saber dels diferents punts de vista és la millor manera. No volem dramatitzar ni fer veure que no passa res.
Per fer-ho hem convidat a la psicòloga Maria Àngels Feliu. Està especialitzada en adolescents i pertany al centre Amalgama7 que ha organitzat recentment una jornada, a Barcelona, sobre “Prevenció i atenció a adolescents en risc. Adolescents, drogues i noves tecnologies: què ens enganxa?“. Aquest centre està especialitzat en diferents comportaments de joves i adolescents.
També comptarem amb un exalumne de l’Institut de Sant Quirze que ha fet de Youtube el seu mètode de guanyar-se la vida. És l’iLeoVlogs i molts dels alumnes, més que no els pares o les mares, el coneixeran bé. Té vora un milió de seguidors a Youtube i els seus vídeos han arribar a reproduir-se fins ara 115 milions de cops.
Volem escoltar-los a tots dos, veure si troben punts en comú i respondre totes les preguntes que us vinguin al cap.
Us animem a venir el 28 de març, a les 19.30, a la SUM de l’Institut.
Digueu als vostres fills i filles que també poden venir. Segur que tots aprenem alguna cosa.