PARLEM I ACTUA!

Benvolgudes famílies,

Des del servei de joventut, en col·laboració amb les AFA de l’escola institut Onze de setembre i l’Institut Sant Quirze, a través del programa Connecta amb els teus fills i filles, hem organitzat un taller de prevenció de drogodependències i conductes de risc adreçat a famílies que teniu adolescents a secundària.

En aquests tallers aprendrem sobre prevenció del consum de drogues i reducció de riscos. Cal abordar-se el tema de les drogues dins d’una perspectiva global d’educació. La transmissió de valors, normes i principis juguen un paper important, però també les actituds d’autoconfiança i de capacitat crítica per aprendre a decidir. Com a pares i mares, la comunicació, la confiança i la disposició per acompanyar-los perquè puguin arribar a un grau òptim d’autonomia i responsabilitat és crucial.

Adreçat a famílies amb fills i/o filles d’entre 12 i 16 anys. A càrrec de Connecta.

Places limitades. Les inscripcions són individuals, no per grup familiar. En cas de voler participar en parella, ompliu el formulari cadascun dels membres. Data límit d’inscripció: el dia 11 de març a les 12 h.

Data: 13 i 20 de març.

Horari: de 18:00h a 20:00h

Lloc: Centre Cívic Can Feliu.

Inscripcions aquí.

Quant a AFA Institut Sant Quirze

Associació de Famílies d'Alumnes de l'Institut de Sant Quirze del Vallès
Aquesta entrada s'ha publicat dins de AFA i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *