Aquest dimecres 30, es vota el representant dels pares al Consell Escolar

Aquest dimecres 30 de novembre, de 16:30 a 19:00, els pares i les mares dels alumnes de l’Institut Sant Quirze podran votar el seu representant al Consell Escolar. Aquí trobareu més informació. Dels tres candidats se n’ha d’escollir un.

Us els volem presentar i els hem demanat que facin un escrit per demanar que els voteu.

Aquestes són les dues que ens han arribat.


Núria Gelabert

img-20161128-wa0005

Núria Gelabert

En el marc de la renovació parcial dels representants de pares i mares al Consell Escolar, em presento per tal de rellevar aquells que acaben el seu mandat.
El què em motiva per fer-ho és la ferma voluntat i la il·lusió de poder participar, col·laborar i contribuir en tot allò que sigui possible en la millora del pas dels nostres fills i filles per l’Institut.
Sóc la mare d’una noia i un noi (la Maria i en Nil Costals) que ja estudien a l’institut, i de’n Joan que li falta ben poc. Des de sempre he estat un membre actiu de l’AMPA d’El Turonet (n’he estat presidenta durant 5 anys), i hi he treballat, sempre en equip i colze amb colze pares, professor i alumnes per tal que el pas per l’escola, ara l’institut, fos el més positiu i profitós per als nostres fills i filles. Des de la meva experiència, doncs, em comprometo portar el meu gra de sorra amb el mateix objectiu, en el marc del Consell Escolar de l’institut.


Juan Carlos Hernàndez

1480412819303757929765-2

Juan Carlos Hernàndez

Hola a tots i totes.

Presento la meva candidatura al Consell Escolar com a pare. Des de que tinc els fills a l’escola he intentat estar al cas de tots els assumptes que implicaven la seva educació. He participat activament, en moltes facetes, tant a l’AMPA com al Consell Escolar del CEIP.

Tot ho he fet per intentar ajudar i donar suport a les diferents propostes que busquin el benestar dels nostres fills. I si surto escollit, ho seguiré fent des de dintre, sempre amb el suport de la resta de pares. Moltes gràcies.

 


 

Quant a AFA Institut Sant Quirze

Associació de Famílies d'Alumnes de l'Institut de Sant Quirze del Vallès
Aquesta entrada ha esta publicada en Institut. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Aquest dimecres 30, es vota el representant dels pares al Consell Escolar

  1. Retroenllaç: La Núria Gelabert és la nova representant dels pares i mares al Consell Escolar | AMPA Institut Sant Quirze del Vallès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *